Zomer Schilderweek

FRANKRIJK AAN DE IJSSEL

Een heerlijke schilder vakantie in eigen land

Heb jij ook zin in vakantie? Om er echt even uit te gaan? Atelier Sabi biedt van 17-21 augustus 2020 een bijzondere  schilderweek aan in de boomgaard van het atelier. Op loopafstand van de IJSSEL. Het landschap om je heen met akkers, rivier en bos, een tuin vol bloemen en vruchtbomen en heerlijke lunches  geven je het echte Frankrijk gevoel.


Hoe ziet de week eruit?

  • Iedere dag start met een korte inleiding waarbij een Franse landschapskunstenaar besproken wordt.
  • Daarna volgt een richtlijn die jou kan inspireren tot het maken van werk dat bij jou past.
  • Schilderen doen we voor een deel op verschillende locaties in de buurt zoals aan de rivier, op het land of in het bos. Alles op zeer korte afstand. En natuurlijk in de tuin.
  • Na de lunch is er tijd voor een wandeling, kun je een kunstboek nemen uit de boekenkast of zomaar wat mijmeren. Maar je kunt ook doorwerken.
  • Bij de thee pakken we de draad weer gezamenlijk op en aan het eind van de dag bekijken we elkaars werk. Dat is behalve inspirerend -met een diepgaande gesprek over composities, kleurgebruik en andere beeldelementen- ook altijd een vrolijk gebeuren.
  • We sluiten de week af met een Frans diner en expositie in de tuin.

Door wie wordt de cursus gegeven?

De schilder week wordt gegeven door twee docenten, Louise Kleinherenbrink en Corrie Haverkort, oprichters van het kunstenaars collectief Sabi. Zij hebben naast ervaring in het exposeren van eigen werk ook ruime ervaring in het begeleiden van groepen, het geven van cursussen en lezingen. Zij sluiten aan bij jouw niveau en wensen, prikkelen waar nodig is en bieden mogelijkheden om jouw werk tot een hoogtepunt te brengen. We heten je van harte welkom in de schilderweek Frankrijk aan de IJssel!


Informatie:

Datum: 17-21 augustus 2020
Tijden: 10.00-17.30 uur, op vrijdag uitloop tot 21.00 uur.
Plaats: Atelier SABI, Mettrayweg 28 7211 LE Eefde
Kosten: € 475,00, inclusief lunches, koffie, thee en diner, exclusief materiaal.
Materiaal: je kunt eigen schildermateriaal meenemen. Bijvoorbeeld acryl verf, linnen en/of papier. Papier, verf, kwasten en crêpe plakband zijn tegen inkoopsprijs te koop in het atelier. Informatie hierover volgt na aanmelding.
Aanmelden: Bij Louise: louisekleinherenbrink@gmail.com
of bij Corrie: c.haverkort@hetnet.nl
Na aanmelding ontvang je een bevestiging en volgt verdere informatie.

Voor meer informatie vooraf bel gerust:
Louise: 06-23860811
Corrie: 06 28125600

 

Comments are closed.